facebookico twitterico

home

Shoot Out

Shoot out een unieke en nieuwe combinatie van de intensiteit en spanning die je ook ervaart bij het spelen van trefbal of paintball. Het is een combinatie van deze twee sporten en boogschieten. Shootout is een echte teamsport, een spel met echte bogen en speciale LARP pijlen met daarop een zachte foampunt waarmee de teams strijden om de overwinning!

Shootout, Hoe werkt het?

Twee teams strijden om de eerste te zijn die alle doelen van de tegenstander heeft om geschoten. Een paar obstakels, verdeeld over beide velden, helpen om de spelers zo strategisch mogelijk te bewegen over hun speelveld. Ondertussen proberen ze natuurlijk ook zo veel mogelijk tegenstander te raken met de speciale pijlen.

€ 17,50 p.p.

Direct boeken of meer informatie?

Voor meer informatie of boeken kunt u contact met ons opnemen via het contactformulier, per e-mail naar info@activeoutdoorevents.nl of bel 072-5340629

Teambuilding in de Ardennen

Andere outdoor activiteiten in de Ardennen

Daarom ons

  • Elke doelgroep een gepast uitje
  • Breed aanbod
  • Specialist sinds 1995
  • Veiligheid op nr 1

Bel ons voor vragen of reserveringen

Sportief.nl

Sportief.nl is onderdeel van Active Outdoor Events. Wij verzorgen al sinds 1995 compleet verzorgde survival weekenden in de Belgische Ardennen. Sinds 2013 doen we dat vanuit onze eigen camping. Op deze site vindt u een aantal voorbeeld arrangementen, maar u kunt natuurlijk ook zelf uw weekend samenstellen. Ideaal voor vrijgezellenfeesten, bedrijfsuitjes of groepsuitjes!

Lees meer over Active Outdoor Events