facebookico twitterico

home

Quad rijden 90cc

Een quad is een motor op vier wielen. Na instructie over het leren sturen, gas geven en remmen kan iedereen de quad makkelijk bedienen. We rijden over een uitgezet parcours en een rijbewijs in niet nodig. De deelnemers beginnen met inrijden, daarna volgt er een wedstrijdje. Uiteraard volgt er een finale en wordt de kampioen bekend. Na de finale gaan we nog rijden op een behendigheidsparcours. Op de circa vier deelnemers is één quad beschikbaar, iedereen rijdt ruim een half uur.

€ 45,00 p.p.Quad rijden 450cc

Na het leren rijden op een 90cc quad krijgt u instructie over het gebruik van de 450cc 4x4 quad. Iedereen krijgt zijn eigen quad, het hebben van een rijbewijs is noodzakelijk. Daarna maken we een mooie tocht van ruim 21 km door de omgeving. Deze tocht duurt 1,5 uur en gaat zo veel mogelijk over onverharde paden.

€ 95,00 p.p.

Direct boeken of meer informatie?

Voor meer informatie of boeken kunt u contact met ons opnemen via het contactformulier, per e-mail naar info@activeoutdoorevents.nl of bel 072-5340629

Teambuilding in de Ardennen

Andere outdoor activiteiten in de Ardennen

Daarom ons

  • Elke doelgroep een gepast uitje
  • Breed aanbod
  • Specialist sinds 1995
  • Veiligheid op nr 1

Bel ons voor vragen of reserveringen

Sportief.nl

Sportief.nl is onderdeel van Active Outdoor Events. Wij verzorgen al sinds 1995 compleet verzorgde survival weekenden in de Belgische Ardennen. Sinds 2013 doen we dat vanuit onze eigen camping. Op deze site vindt u een aantal voorbeeld arrangementen, maar u kunt natuurlijk ook zelf uw weekend samenstellen. Ideaal voor vrijgezellenfeesten, bedrijfsuitjes of groepsuitjes!

Lees meer over Active Outdoor Events