facebookico twitterico

home

Lasergamen

Outdoor Lasergamen is voor iedereen! Jong en oud beleeft plezier aan een spannende lasergame. Een superrealistische spelervaring staat voorop. En die krijg je op ons eigen lasergame terrein met obstakels, objecten aarden walletjes. Genoeg plekken om te schuilen en je tegenstander op de korrel te nemen. En dat natuurlijk met de allernieuwste lasergamewapens. Door de verschillende mogelijke spelscenario’s, die de spelleiders aanbieden, krijgt iedereen een hoop energie en enthousiasme.

Lasergamen staat bij ons garant voor de meest realistische spelbeleving! Tijdens het lasergamen speelt u meerdere rondes en zetten wij meerdere scenario’s in die nog eens extra op sfeer en het real life gaming inzetten. We kunt u als sniper, medic, supporter of gewoon soldaat spelen. Afhankelijk van de samenstelling van de groep, het thema van het evenement en de tijdsduur zal worden bepaald welke scenario’s het beste aansluiten bij uw groep. Uiteraard bent u vrij om voorkeuren aan te geven zodat wij daarop kunnen inspelen. Voordelen van het lasergamen zijn geen blauwe plekken, vrijheid in bewegen en geen bijbetaling na afloop.

€ 17,50 p.p.

Direct boeken of meer informatie?

Voor meer informatie of boeken kunt u contact met ons opnemen via het contactformulier, per e-mail naar info@activeoutdoorevents.nl of bel 072-5340629


Bekijk het outdoor lasergamen op onze camping in het onderstaande filmpje


lasergamen

Lasergamen in de Ardennen

Andere outdoor activiteiten in de Ardennen

Daarom ons

  • Elke doelgroep een gepast uitje
  • Breed aanbod
  • Specialist sinds 1995
  • Veiligheid op nr 1

Bel ons voor vragen of reserveringen

Sportief.nl

Sportief.nl is onderdeel van Active Outdoor Events. Wij verzorgen al sinds 1995 compleet verzorgde survival weekenden in de Belgische Ardennen. Sinds 2013 doen we dat vanuit onze eigen camping. Op deze site vindt u een aantal voorbeeld arrangementen, maar u kunt natuurlijk ook zelf uw weekend samenstellen. Ideaal voor vrijgezellenfeesten, bedrijfsuitjes of groepsuitjes!

Lees meer over Active Outdoor Events