facebookico twitterico

home

Highland games

De Highland Games mogen dan al een eeuwenoude traditie zijn, ook nu nog staan ze symbool voor actief vermaak met hoog amusementsgehalte. Heerlijk om er aan deel te nemen; fascinerend om naar te kijken.

Tijdens een actief middagprogramma strijden de “clans” om de eer. Gestoken in kilts nemen de teams het als heldhaftige strijders tegen elkaar op.Deze activiteit gaat rond teambuilding, communicatie en vooral fun! Het competitieve spelelement zorgt dan weer voor een sterk groepsgevoel.

Natuurlijk zijn de Games geschikt voor iedereen. De aard van de activiteiten is zo dat ook minder sportieve mensen een gezellig en ontspannen groepsgevoel beleven. Met de verschillende activiteiten streven we naar een maximale betrokkenheid van alle deelnemers. Fysieke opdrachten worden daarom afgewisseld met niet-fysieke proeven.

€ 17,50 p.p.

Direct boeken of meer informatie?

Voor meer informatie of boeken kunt u contact met ons opnemen via het contactformulier, per e-mail naar info@activeoutdoorevents.nl of bel 072-5340629


highland games ardennen

Andere outdoor activiteiten in de Ardennen

Daarom ons

  • Elke doelgroep een gepast uitje
  • Breed aanbod
  • Specialist sinds 1995
  • Veiligheid op nr 1

Bel ons voor vragen of reserveringen

Sportief.nl

Sportief.nl is onderdeel van Active Outdoor Events. Wij verzorgen al sinds 1995 compleet verzorgde survival weekenden in de Belgische Ardennen. Sinds 2013 doen we dat vanuit onze eigen camping. Op deze site vindt u een aantal voorbeeld arrangementen, maar u kunt natuurlijk ook zelf uw weekend samenstellen. Ideaal voor vrijgezellenfeesten, bedrijfsuitjes of groepsuitjes!

Lees meer over Active Outdoor Events