facebookico twitterico

home

Groepsuitjes in de Ardennen

We bieden diverse arrangementen aan voor uw vereniging, vriendengroep, familiedag of vrijgezellenfeest. Deze kunnen allemaal aangepast worden aan uw wensen en mogelijkheden en zijn geschikt voor jong en oud. Alle arrangementen en activiteiten worden begeleid door enthousiaste en gediplomeerde instructeurs.

Overnachten

U kunt bij ons op allerlei verschillende manieren overnachten. Van back to basic op de bivak zelf tenten bouwen, in eenvoudig ingerichte blokhutjes of met meer comfort in een mooie groepsaccommodatie of gezellige herberg. Kijkt u bij accommodaties.

Zelf samenstellen?

Hieronder vindt u een aantal voorbeeld arrangementen om u een idee te geven. De prijs is gebaseerd op groepen vanaf 10 personen. Uiteraard kunt u ook zelf uw eigen arrangement samenstellen met verschillende activiteiten.

Adventure 2-daagse vrienden/vriendinnenuitje Ardennen
Een 2 daags vrienden/vriendinnenuitje in de Ardennen met 1 overnachting en veel verschillende activiteiten.

€ 125,00 p.p.
Adventure vriendenweekend Ardennen
Tijdens dit compleet verzorgde vriendenweekend in de Ardennen ondernemen wij allerlei verschillende adventure activiteiten, die je nergens beter kunt doen dan in de Ardennen!

€ 145,00 p.p.
Bergsportdag Ardennen
Een dag vol spectaculaire activiteiten begeleid door ervaren instructeurs. Deze dag zullen grenzen worden verlegd!

€ 49,00 p.p
Outdoor 2-daags vrienden/vriendinnenuitje Ardennen
Een programma vol verschillende outdoor activiteiten en een overnachting back to basic in een groepstent!

€ 106,50 p.p.
Outdoor weekend vrienden/vriendinnenuitje Ardennen
Het echte outdoor gevoel beleef je tijdens ons outdoor weekend! Uitdagende activiteiten, overnachten in groepstenten en in de avond een gezellig kampvuur.

€ 118,00 p.p.
Outdoordag Ardennen
Met je vrienden genieten van de Ardense natuur? Boek dan onze outdoordag! Per mountainbike en kano gaan we de mooie omgeving van het Ourthedal bekijken.

€ 69,00 p.p.
Survival vrienden/vriendinnen weekend Ardennen
Een mooi gevarieerd survival weekend in de Ardennen!

€ 135,00 p.p.

Daarom ons

  • Elke doelgroep een gepast uitje
  • Breed aanbod
  • Specialist sinds 1995
  • Veiligheid op nr 1

Bel ons voor vragen of reserveringen

Sportief.nl

Sportief.nl is onderdeel van Active Outdoor Events. Wij verzorgen al sinds 1995 compleet verzorgde strandactiviteiten aan de Nederlandse kust en survival weekenden in de Belgische Ardennen. Sinds 2013 doen we dat laatste vanuit onze eigen camping. Op deze site vindt u een aantal voorbeeld arrangementen, maar u kunt natuurlijk ook zelf uw weekend samenstellen. Ideaal voor vrijgezellenfeesten, bedrijfsuitjes of groepsuitjes!

Lees meer over Active Outdoor Events