facebookico twitterico

home

Bedrijfsuitjes in de Ardennen

We bieden diverse arrangementen voor uw bedrijfsuitje, personeelsuitje of familiedag van funbuilding tot teambuliding. Deze kunnen allemaal aangepast worden aan uw wensen en mogelijkheden en zijn geschikt voor jong en oud. Alle arrangementen en activiteiten worden geleid door ervaren en gediplomeerde instructeurs, de specifieke sportmaterialen zijn van een hoogwaardige kwaliteit. Veiligheid, plezier en de zorg voor de natuur staat bij ons hoog in het vaandel. We hebben voor de deelnemers een ongevallen en reisverzekering.

U kunt bij ons op allerlei verschillende manieren overnachten. Zo hebben we op Outdoor Camping Barvaux blokhutten, safaritenten en verschillende andere accommodaties staan. Maar primitief bivakkeren kan ook. U kunt ook overnachten in de groepsaccommodatie Big Moustache. Maar Luxe overnachtingen in Domaine du Chantier of in hotels of kastelen behoren ook tot de mogelijkheden.

Hieronder vindt u een aantal voorbeeld arrangementen, graag passen we deze aan op uw wensen.

outdoordag Outdoordag
Tijdens de outdoordag gaan we genieten van de mooie natuur van de Ardennen. Zo gaan we per mountainbike fietsen over onverharde paden door de bossen en langs kleine beekjes.

v.a. € 50,- p.p.
bergsportdag Bergsportdag
We gaan een oude steengroeve in die is omgebouwd tot een waar outdoorparadijs en zijn de hele dag bezig met Klettersteigen (via ferrata), Challenge parcours, Tokkelen, Abseilen en andere activiteiten.

€ 85,- p.p. (bij minimaal 20 deelnemers)
teambuilding tweedaagse Teambuilding tweedaagse
Deze teambuilding tweedaagse staat voor teambuilding en funbuilding. In de mooie Ardense natuur doen we een mooie gps-tocht met onderweg groepsopdrachten.

€ 110,- p.p. (vanaf 10 deelnemers)
adventure tweedaagse Adventure tweedaagse
Een afwisselende tweedaagse: met op de eerste dag een kanotocht over de Ourthe, na de lunch een speleologietocht en veel bergsport op de tweede dag.

€ 125,- p.p. (vanaf 10 deelnemers)
Outdoor 3 daagse Outdoor 3 daagse
Driedaags bedrijfsuitje met o.a. een dropping, kampvuur, paintball, een kanotocht over de Ourthe, boog- en blaaspijpschieten én een speleologietocht. Méér outdoor kan haast niet!

v.a. € 118,- p.p.
Adventure 3 daagse Adventure 3 daagse
De Adventure driedaagse is avontuurlijk outdoor met o.a. een GPS-tocht, mountainbiketocht door de bossen, een challengeparcours met klettersteigen, bushwalks, touwbruggen en een tokkelbaan. Overnachtingen in blokhutten en sterke verhalen bij het kampvuur.

€ 155,- p.p.
Teambuilding 3 daagse Teambuilding 3 daagse
In de teambuilding driedaagse doe je veel samen. Een tocht uitvlooien op de GPS met allerlei gezamenlijke opdrachten, mountainbiken, abseilen en veel meer.

€ 125,- p.p.
Bedrijfsuitje in de Ardennen op maat Bedrijfsuitje in de Ardennen op maat
Op onze site vindt u een aantal arrangementen die wij vaak aanbieden. Deze arrangementen zijn er ook om u een idee te geven hoe uw bedrijfsuitje in de Ardennen er uit kan zien. Maar het is bij ons ook mogelijk om helemaal uw eigen bedrijfsuitje samen te stellen van 1 dagprogramma tot meerdaags arrangement.

Daarom ons

  • Elke doelgroep een gepast uitje
  • Breed aanbod
  • Specialist sinds 1995
  • Veiligheid op nr 1

Bel ons voor vragen of reserveringen

Sportief.nl

Sportief.nl is onderdeel van Active Outdoor Events. Wij verzorgen al sinds 1995 compleet verzorgde strandactiviteiten aan de Nederlandse kust en survival weekenden in de Belgische Ardennen. Sinds 2013 doen we dat laatste vanuit onze eigen camping. Op deze site vindt u een aantal voorbeeld arrangementen, maar u kunt natuurlijk ook zelf uw weekend samenstellen. Ideaal voor vrijgezellenfeesten, bedrijfsuitjes of groepsuitjes!

Lees meer over Active Outdoor Events