facebookico twitterico

home

Sportieve outdoor activiteiten Ardennen

In de mooie Belgische Ardennen organiseren wij al meer dan 15 jaar allerlei sportieve outdoor activiteiten. Alle activiteiten zijn aan te passen op elk gewenst niveau en dus geschikt voor iedereen. De activiteiten worden begeleid door onze ervaren en gediplomeerde instructeurs. Deze activiteiten zijn op losse inschrijving mogelijk tijdens het campingseizoen.

Combineer jouw ideale dag of dagen in de Ardennen

Een combinatie van twee of drie activiteiten is heel goed mogelijk en er is dus voor iedereen een mogelijkheid om een aantrekkelijk programma samen te stellen. De prijzen die vermeld staan zijn per persoon en zijn gebaseerd op groepen vanaf 15 personen.

Als u de keuze hebt gemaakt zorgen wij voor een perfecte organisatie.

Heeft u nog vragen of wilt u weten wat een keuzeprogramma gaat kosten, vraag via ons contactformulier een vrijblijvende offerte aan!

Shoot Out Shoot Out
Een nieuwe, spannende combinatie van trefbal, paintball en boogschieten

€ 17,50 p.p.
Abseilen Abseilen
Afdaling aan een bergsporttouw van een loodrechte rotswand.

€ 25,- p.p.
Bergsportdag Bergsportdag
Bergsportdag in een oude steengroeve met klettersteigen, mooie touwbruggen, bushwalks en een spectaculaire tokkelbaan.€ 59,- p.p.
Lasergamen in de Ardennen Lasergamen
Outdoor Lasergamen is voor iedereen! Jong en oud beleeft plezier aan een spannende lasergame met de allernieuwste lasergamewapens in de Ardennen.

€ 17,50 p.p.
Lasergamen in de Ardennen Highland Games
Tijdens een actief middagprogramma strijden de clans om de eer.

€ 17,50 p.p.
Zeskamp in de Ardennen Outdoor zeskamp
Tijdens onze Outdoor Zeskamp krijgt u in kleine teams diverse schiet-, bouw-, behendigheids- en denkopdrachten uit te voeren.

€ 17,50 p.p.
mountainbiken Mountainbiken
Op een All Terrein Bike (ATB) fietsen we een parcours dat ons leidt over bospaden en glooiend terrein.

€ 30,- p.p.
kanovaren Kanovaren
Na instructie zakken we een deel van de stromende rivier de Ourthe af. Onderweg zijn er stroomversnellingen en mooie uitzichten.

Vanaf € 12,50 p.p.
paintball Paintball
Paintball is een volwassen versie van het spel ‘vlaggenroof’. Bij paintball zijn de deelnemers uitgerust met geweren die verfballetjes bevatten.

Vanaf € 25,- p.p.
speleologie Speleologie
Gewapend met helm en lamp banen we ons een weg in een onderaards grottenstelsel. De instructeur leidt u al kruipend, lopend, wringend door de spelonken.

€ 25,- p.p.
Raften Raften
In rafts, waar je met een aantal personen in zit, bevaren we de rivier. Rafting is goed mogelijk in de maanden december tot en met april of als de waterstand te hoog is om te kajakken.

€ 12,50 p.p.
Teamgames ardennen Teamgames ardennen
Dit zijn verschillende games waar het gaat om samenwerken, communicatie, vertrouwen, creativiteit en initiatief nemen.

€ 17,50 p.p.
boogschieten Boogschieten
In kleine groepjes worden de beginselen van het boogschieten bijgebracht. Concentratie en zelfbeheersing zijn een vereiste om de roos te raken.

€ 17,50 p.p.

Daarom ons

  • Elke doelgroep een gepast uitje
  • Breed aanbod
  • Specialist sinds 1995
  • Veiligheid op nr 1

Bel ons voor vragen of reserveringen

Sportief.nl

Sportief.nl is onderdeel van Active Outdoor Events. Wij verzorgen al sinds 1995 compleet verzorgde strandactiviteiten aan de Nederlandse kust en survival weekenden in de Belgische Ardennen. Sinds 2013 doen we dat laatste vanuit onze eigen camping. Op deze site vindt u een aantal voorbeeld arrangementen, maar u kunt natuurlijk ook zelf uw weekend samenstellen. Ideaal voor vrijgezellenfeesten, bedrijfsuitjes of groepsuitjes!

Lees meer over Active Outdoor Events